Roze kwarts donut levensspiraal

Roze kwarts donut levensspiraal

9.59

Roze kwarts donut levensspiraal.

Bevat een donut van 4 cm incl. donuthanger.

SKU b980e494c454 Tag

6 op voorraad

Wanneer je voor 16:00 besteld, heb je het morgen al in huis!

Beschrijving

Rozenkwarts edelsteen donut levensspiraal. Bevat een Roze kwarts edelstenen donut van 4 cm inclusief donuthanger.

Prachtig sieraad voor jezelf of om cadeau te geven.

Roze kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Roze kwarts

Klachten verminderen: 

Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma’s door zijn kalmerende werking. 

Eigenschappen bevorderen: 

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Extra informatie

Gewicht 0.03 kg
Color

Roze

Instagram

@liesbethvandijk