COLUMN
ANDERHALVEMETER
SAMENLEVING


Wie had een jaar geleden kunnen bedenken dat "anderhalvemetersamenleving" hét woord van 2020 zou worden? Corona houdt ons nu bijna een jaar in een houtgreep. De druk op zorgmedewerkers blijft groot. Hardwerkende ondernemers kunnen geen kant meer op. Maar lieve mensen, er is echt licht aan het eind van de tunnel, er gloort hoop!

Het kantelpunt nadert dat het vaccin de overhand krijgt. We moeten nog even volhouden met elkaar. Dat klinkt als een cliché, maar ik meen dit echt. Het persoonlijk leed is groot, De verhalen die ik hierover hoor tijdens een consult, maken op mij een diepe indruk. En tegelijkertijd ervaar ik een sterke wilskracht om positief te willen blijven en na te denken over de tijd na ‘corona’.

Met name dit laatste heeft mij geïnspireerd om na te denken hoe ik jullie kan helpen als spiritueel coach door samen na te durven denken de draad voorzichtig weer op kunnen pakken. Samen met jou en vrienden drink ik graag een kop koffie. Bijpraten en ook stilstaan bij vandaag en morgen. Omgaan met de moeilijke coronatijd, verhalen delen en nadenken hoe we de draad weer op kunnen pakken. Samen met je vrienden ben je welkom voor een digitale kop koffie!KOFFIETIJD
MET LIESBETH
VOOR JOU EN JE VRIENDEN


    - Maximaal 4 vrienden per digitale koffiedate (ca 30 minuten)
    - Ja ontvangt nadere informatie per e-mail
    - Geef hieronder je voorkeur op:    - LET OP! Een koffiedate is niet bedoeld als persoonlijk consult.